Reiniging Zonnepanelen

Reinigen Zonnepanelen

Niet schoonmaken van zonnepanelen kan het rendement en de efficiëntie, van de zonnepanelen, met 30% verminderden.

Het schoonmaken van de zonnepanelen met onbehandeld kraanwater laat plekken/strepen achter.

Dit soort plekken en strepen bevatten mineralen zoals kalk die de opbrengst van elk zonnepaneel negatief beinvloeden en er hierdoor tot wel 30% minder rendement behaald kan worden.

Onze werkwijze

Schoonmaakbedrijf SFDN bied schoonmaak voor alle typen zonnepanelen op pure water basis aan. Deze methode laat geen onnodige strepen en plekken achter.

Schoonmaakbedrijf SFDN gebruikt geen reinigingsmiddelen of ander chemicaliën, maar puur behandeld water. Chemie en reinigingsmiddelen, laten op het oppervlakte van het zonnepaneel resten achter en zijn schadelijk voor de panelen en omgeving.

Wij van Schoonmaakbedrijf SFDN kunnen u een schatting geven van de kosten per e-mail, hiervoor ontvangen wij dan graag enkele foto’s van de panelen en eventuele afmetingen. Na een vrijblijvende inspectie kunnen wij, doormiddel van een offerte, een definitieve prijsopgave voor u verzorgen.

Interesse?

Interesse gewekt? neem dan vandaag nog contact op met Schoonmaakbedrijf SFDN, zodat u weer kunt profiteren van een optimaal rendement en schone zonnepanelen.