Reguliere schoonmaak

Schoon zoals het hoort!

Wat valt bij Schoonmaakbedrijf SFDN onder regulier schoonmaak onderhoud

Onderstaand treft u een korte opsomming van werkzaamheden die standaard bij Schoonmaakbedrijf SFDN onder regulier schoonmaakonderhoud vallen:

  • Het afnemen van bureaus, tafels, horizontale delen, telefoons, Computerschermen, toetsenborden, muis, vensterbanken, radiatoren, randen, richels en dergelijke;
  • Het legen van afvalbakken en papierbakken;
  • Het verwijderen van vingertasten op deuren, kasten en separatieglas;
  • Het verwijderen van spinraggen;
  • Het stofzuigen en dweilen van gladde vloeren;
  • Het reinigen van sanitair;
  • Het schoonmaken van pantry’s / kantines.

De werkwijze van Schoonmaakbedrijf SFDN

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever, wordt een werkprogramma voor dagelijkse werkzaamheden en periodieke werkzaamheden opgesteld. Vervolgens stellen wij vaste medewerkers aan, die volgens afspraak en werkprogramma de werkzaamheden professioneel uitvoeren.

Er wordt een logboek op iedere locatie neergelegd, welke door de schoonmaakmedewerkers vóór aanvang van de werkzaamheden wordt nagekeken of er opmerkingen in vermeld staan.Ook kan het voorkomen, dat de schoonmaakmedewerkers niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma heeft kunnen uitvoeren, in dat geval wordt dit door onze schoonmaakmedewerker vermeld in het logboek.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat met u mee denkt en adviseert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SFDN komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Kwaliteitsgaranties

Om de kwaliteit te waarborgen zal onze er regelmatig kwaliteitscontroles worden uitvoeren. Wij hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag.