Codes en keurmerken

Als onafhankelijke partij in de schoonmaakbranche, hebben wij ons zelf verbaast over de uitspraken die worden gedaan, maar ook de stakingen die maar door blijven gaan.

Normale zaken als:
prijs kwaliteit, wat voor ons altijd voorop staat, want het eerste wij onze klanten vragen en aangeven is, dat wij kwaliteit voorop stellen.
Kiest u kwaliteit, dan kiest u SFDN, want Service en kwaliteit daar staan wij voor.

Daarom leggen wij onze klanten altijd precies uit, wat ze krijgen voor een bepaald tarief, want bij SFDN, krijgt u niet alleen de schoonmaak, wij gaan daar veel verder in en onderbouwen ons werk, maar ook onze tarieven.


Respect: Wij van SFDN, zijn van mening, dat respect verdient moet worden en niet moet worden afgedwongen.
Staken zien wij als een vorm van afdwingen en doen hier dan ook zeker niet aan mee.


Om respect te kunnen verdienen, zal er een band moeten worden opgebouwd, tussen 3 partijen, het schoonmaakbedrijf, de klant en de schoonmaakmedewerker ( ster ), die hier eigenlijk wel de belangrijkste rol in speelt.


Telkens wisselingen, werk negatief, men krijgt dagelijks, wekelijk of maandelijks een ander gezicht te zien en gaat vaak ook ten koste van de schoonmaak, want logboeken worden slecht of niet ingevuld, maar ook worden deze niet gebruikt, waar ze daadwerkelijk voor zijn bedoeld.


SFDN, werk dan ook met een eigen ontwikkeld logboek systeem en wordt aan de klanten duidelijkheid gegeven over de werking hiervan, maar sterker nog, komen wij elke 3 maanden met onze klanten rond te tafel om te evalueren.


Punten die klanten belangrijk vinden en binnen het redelijke ook direct op te pakken zijn, zullen wij dan ook zonder tegenspraak oppakken en uitvoeren.


Weer komen wij terug bij Service, waar wij 100% voor staan.


Direct contact: Is het niet prettig als u altijd rechtstreeks contact heeft met een vast contactpersoon ?


Bij SFDN, heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon.


Geen verwijzingen van de kast naar de muur en terug en ook geen verhalen dat de persoon die hier over gaat met vakantie is of ziek is.


Wij houden van open en eerlijkheid, we zullen niet de goedkoopste zijn en willen we ook niet worden, want wij garanderen u, kwaliteit , service, respect, discretie, 100% trouw en geen kwantiteit.

We zijn gescreend, dus al uw spullen, documentatie etc zijn bij ons veilig en in goede handen.

Bij SFDN, zijn wij zo zeker van onze Service, kwaliteit etc, dat wij u schoonmaak aan durven te bieden voor een periode van 6 maanden, zonder contract. ( maandelijks opzegbaar )

Na 5 maanden, zullen wij samen met u kijken of wij teveel hebben gezegd en mag u zelf bepalen of u wel of te niet met ons in zee wenst te gaan voor een langere periode.


SFDN, beloofd u geen gouden bergen die niet haalbaar zijn, wij zijn duidelijk en open.
Wij bieden u waar u voor betaald en wat we overeen zijn gekomen.

SFDN, dankt u voor uw genomen tijd dit te lezen, mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, stel ze ons gerust, want ook wij kunnen en willen graag leren , je bent namelijk nooit uitgeleerd, maar ook wij zullen mogelijk fouten maken en willen dan ook zeker leren van onze fouten, zodat wij u en andere klanten de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Ter afsluiting van dit hele verhaal, wij dragen geen keurmerken van andere organisaties, ons keurmerk zijn wij zelf, ons keurmerk luid SFDN, Als het echt schoon moet zijn !!

 

Laatst vernieuwd: Feb 11 2016 om 7:30