Keetonderhoud

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf, die uw bouwketen, schaftketen,kantoorketen, sanitairketen schoonmaakt?

Bent u op zoek naar een Schoonmaakbedrijf,die uw bouwkeet(en) komt schoonmaken?

Wilt u een of meerdere bouwkeet(en) laten schoonmaken? periodiek of wekelijks? Schoonmaakbedrijf SFDN is uw vertrouwde partner in de facilitaire dienstverlening.

Het goed laten schoonmaken van bouwketen is een must voor elke bouwplaats. Denk hierbij aan het schoonmaken van toilet units en kantine units, maar zeer zeker ook de reguliere keetschoonmaak. Het  is erg belangrijk dat de uitvoerderskeet schoon is, dit is namelijk de ontvangstruimte en het visitekaartje van uw bedrijf. 

Wij leveren naast de schoonmaak ook sanitaire voorzieningen/artikelen. Zo grijpt u nooit mis.

Als bouw unit schoonmakers werken we snel en vakkundig. Schoonmaakbedrijf SFDN, levert naast kwaliteit ook flexibiliteit en betrouwbaarheid.

De frequentie van het schoonmaakonderhoud kunt u zelf bepalen. Dit kan dagelijks/wekelijks zijn maar ook voor de periodieke schoonmaak / onderhoud, kunt u bij Schoonmaakbedrijf SFDN terecht.

​Schoonmaken van uw bouwkeet of schaftkeet en bouwopruiming

Schoonmaakbedrijf SFDN heeft veel ervaring met het schoonmaken van bouwketen/units, het schoonmaken van schaftketen en het leveren van bouwopruimers. Een aantal bouwbedrijven hebben voor ons gekozen als schoonmaakleverancier, omdat:

  • Wij doen wat wij beloven.

  • Wij vaste prijzen aanhouden, waardoor er geen onverwachtse extra kosten bij komen.

  • Al onze medewerkers gemotiveerd zijn

  • Al onze medewerkers voorzien worden van PBM’s .

  • Wij flexibel zijn. Denk hierbij aan bouwvakvakanties of extra werkzaamheden.

  • Wij uw voorraden van sanitaire producten kunnen bijhouden en aanvullen.

  • Wij regelmatige kwaliteitscontrole uitvoeren.

Kwaliteitscontroles

Om de kwaliteit te waarborgen zal er regelmatig kwaliteitscontroles worden uitvoeren. Schoonmaakbedrijf SFDN heeft regelmatig contact met de opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag.