Glasbewassing

Diensten

De ervaren glazenwassers van Schoonmaakbedrijf SFDN “DGWC staan voor u klaar! Snel, behendig en met het oog op kwaliteit gaan zij vuile ramen op elke hoogte te lijf. Indien noodzakelijk zetten wij hoogwerker en/of een telescopisch was systeem hierbij in.

Wij maken graag voor u een prijs op maat.  Glasbewassing op traditionele wijze of met een Tuckerpole systeem / Telescoopbewassing. Uw wensen staan hierbij natuurlijk voorop.

Niet alleen uw ramen, maar ook kozijnen worden bij ons standaard meegenomen. Kunststof kozijnen, kunnen wij periodiek voor u behandelen. Ook binnen zemen wij als u dat wenst. Wij maken, in overleg met u, een vaste jaarplanning van de werkzaamheden, zodat u precies weet wanneer uw ramen weer gewassen worden.

Zijn wij duur?

Nee hoor! omdat wij werken met vaste zeem periode van 8 weken en zo verzekerd zijn, dat wij een geregelde planning kunnen maken, zijn wij mogelijk zelfs goedkoper dan uw huidige glazenwasser en wij vinden dat u niet alleen recht heeft op schone ramen, maar ook op de service en daar horen kozijnen, deurposten, sier werken op en rond de ramen en deuren gewoon bij.

Denk ook aan bijvoorbeeld bij het zemen van het glas in deuren, dat wij ook gelijk uw buitenlamp meepakken, want voor ons een kleine moeite om deze ook gelijk even te voorzien van een sopje.

Wenst u, dat uw padje gelijk wordt geveegd, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of omdat u het gewoon niet graag doet of wenst u ook gelijk uw pad te laten besproeien tegen terugkomend onkruid tussen de tegels ?

U geeft het aan en wij geven u een prijs door voor het extra werk en product wat wij nodig hebben.

Omdat wij ruim tijd inplannen om eventueel extra werk bij u te kunnen uitvoeren, is het zelfs mogelijk om onze medewerker te vragen of hij bijvoorbeeld even een lampje voor u kan verwisselen, omdat u er niet bij kunt of omdat u dit zelf niet kunt, doordat u bijvoorbeeld op leeftijd bent of welke reden dan ook.

Extra werken worden via app of mail met u besproken en zodra akkoord, voeren wij deze werken uit.

Bij ons is er geen sprake meer van contant geld te moeten geven aan de deur, maar gewoon handig en snel via een pinautomaat of tikkie.

Al onze medewerkers zijn voorzien van een zakelijke ID pas, die op aanvraag getoond dient te worden door de medewerker.

Eerlijker kan niet en vergeet niet, wij zijn niet alleen het schoonmaakbedrijf die ook uw ramen komt zemen, maar wij zijn ook het schoonmaakbedrijf wat u de service bied waar u recht op heeft.

Overtuigd?

Schoonmaakbedrijf SFDN bied u de service aan waar u recht op heeft.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw woning / kantoor te bezichtigen en een prijs af te geven of om gelijk een afspraak te maken en uw ramen te laten zemen.

LET OP! 

U kent ons als DGWC “De Glazenwassers Centrale” echter zijn wij onder de schoonmaak tak Schoonmaakbedrijf SFDN voort gegaan om zo open en helder op de markt te staan.