Over ons

Ons verhaal

Het verhaal achter Schoonmaakbedrijf SFDN

Schoonmaakbedrijf SFDN biedt professionele schoonmaak aan in Nederland sinds 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke schoonmaakorganisatie, die haar dienstverlening en schoonmaak hoog in het vaandel heeft en diensten sinds 2010 ook buiten Nederland aanbied.

Korte lijnen, persoonlijk contact en service op maat: dat is waar wij voor staan! Schoonmaakbedrijf SFDN is een professioneel en servicegericht schoonmaakbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen, met Kantoren in Biervliet & Oostburg. Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op de zaken die belangrijk voor u zijn. Hierbij bieden we service om maat. Elke klant en elk bedrijfspand is immers anders. Heeft u specifieke wensen? Bij Schoonmaakbedrijf SFDN houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen Elke dag weer.

reguliere schoonmaak

Wat Schoonmaakbedrijf SFDN bijzonder maakt

Wij zijn klein genoeg voor een persoonlijke touch en groot genoeg om onze zaken professioneel aan te pakken. Wij zijn blij met iedere klant en zetten graag dat stapje extra voor u. Als klant van Schoonmaakbedrijf SFDN mag u dus nét dat beetje extra verwachten. Naast het leveren van uitstekend werk, hebben we altijd aandacht voor u, uw specifieke wensen en uw gebouwgebruikers. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat uw collega’s, de bewoners of bezoekers zich op hun gemak voelen. Zijn uw collega’s druk aan het werk, of een arts bezig met een patiënt? Wij voelen deze situaties haarfijn aan, passen ons flexibel aan de situatie aan en voorkomen overlast als gevolg van onze werkzaamheden.

Kortom Schoonmaakbedrijf  SFDN staat voor u en uw team klaar om u volledig te mogen ontlasten.

Werkgebieden

De werkgebieden waar Schoonmaakbedrijf SFDN actief is:

Nederland:

Zeeuws-Vlaanderen, (Oostburg, Breskens, Cadzand, Nieuwvliet, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sluis, Hoofdplaat, Groede, Schoondijke, Ijzendijke, Waterlandkerkje, Biervliet, Hoek, Terneuzen, Axel,  Sas van Gent, Sluiskil, Westdorpe, Zuiddorpe, Hulst etc.)

Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Bergen op zoom, Roosendaal, Etten-leur.

Onze werkgebieden in Belgë zijn:

Maldegem, Knokke, Knokke-Heist, Blankenberge, Oostende, Torhout, Nieuwpoort, Brugge, Eeklo, Deurle, Deinze, Gent, Gentbrugge, Lochristi, Brecht, Dendermonde, Wachtebeke, Merelbeke.

Schoonmaakbedrijf SFDN Kwaliteitsgaranties

Om de kwaliteit te waarborgen zal er door Schoonmaakbedrijf SFDN regelmatig kwaliteitscontroles worden uitvoeren. Wij hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag.

Bij Schoonmaakbedrijf SFDN bent u verzekerd van een professionele aanpak en korte communicatie lijnen.

Schoonmaakbedrijf SFDN, verzekerd u van een schone / Hygiënische werkomgeving en bied u 3 maanden proef aan, zodat u zorgeloos onze schoonmaak en dienstverlening kunt uitproberen.

Onze werkwijze

U vraagt een offerte aan of neemt contact op

Kennismakingsgesprek

Hier is onze eerste kennismaking. We bekijken wat uw behoeftes en wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, waarna wij u een offerte aanbieden.

U ondertekend de offerte en Uw proefperiode van 3 maanden gaat in.

In deze periode bieden we onze diensten 3 maanden op proef  aan en zo bent u er zeker van dat we doen wat we beloven.

Indien het u bevalt, sluiten we een jaarcontract af

Indien de proeftijd van 3 maanden u is bevallen, sluiten we een jaarcontract af.

Wij leveren u de beste dienstverlening

De fase waarin we uw bedrijf voor altijd zullen omtoveren in een schoon en gezonde werkomgeving. 

Evaluatiegesprekken

We hechten waarde aan u en om u de beste waarde te kunnen geven, hebben we 2x per jaar een evaluatiegesprek. Wenst u de frequentie te verhogen, dan kunnen we u ook aanbieden om elk kwartaal te evaluaren.

Onze werkwijze

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever, wordt een werkprogramma voor dagelijkse werkzaamheden en periodieke werkzaamheden opgesteld. Vervolgens stellen wij vaste medewerkers aan, die volgens afspraak en werkprogramma de werkzaamheden professioneel uitvoeren. Er wordt een logboek op iedere locatie neergelegd, welke door de schoonmaakmedewerkers vóór aanvang van de werkzaamheden wordt nagekeken of er opmerkingen in vermeld staan.Ook kan het voorkomen, dat de schoonmaakmedewerkers niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma heeft kunnen uitvoeren, in dat geval wordt dit door onze schoonmaakmedewerker vermeld in het logboek. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat met u mee denkt en adviseert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. SFDN komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Zijn uw collega’s druk aan het werk, of een arts bezig met een patiënt? Wij voelen deze situaties haarfijn aan, passen ons flexibel aan de situatie aan en voorkomen overlast als gevolg van onze werkzaamheden. Kortom SFDN staat voor u en uw team klaar om u volledig te mogen ontlasten.

Werkgebieden

Onze werkgebieden in Nederland zijn:

Onze werkgebieden in Nederland zijn: Zeeuws-Vlaanderen, (Oostburg, Breskens, Cadzand, Nieuwvliet, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sluis, Hoofdplaat, Groede, Schoondijke, Ijzendijke, Waterlandkerkje, Biervliet, Hoek, Terneuzen, Axel,  Sas van Gent, Sluiskil, Westdorpe, Zuiddorpe, Hulst etc.)

Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Bergen op zoom, Roosendaal, Etten-leur.

Onze werkgebieden in Belgë zijn: Maldegem, Knokke, Knokke-Heist, Blankenberge, Oostende, Torhout, Nieuwpoort, Brugge, Eeklo, Deurle, Deinze, Gent, Gentbrugge, Lochristi, Brecht, Dendermonde, Wachtebeke, Merelbeke.

Schoonmaakbedrijf SFDN Kwaliteitsgaranties

Om de kwaliteit te waarborgen zal er door Schoonmaakbedrijf SFDN regelmatig kwaliteitscontroles worden uitvoeren. Wij hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag.

Bij Schoonmaakbedrijf SFDN bent u verzekerd van een professionele aanpak en korte communicatie lijnen.

Schoonmaakbedrijf SFDN, verzekerd u van een schone / Hygiënische werkomgeving en bied u 3 maanden proef aan, zodat u zorgeloos onze schoonmaak en dienstverlening kunt uitproberen.

furniture-802034_1920-1024x683-1

Missie Schoonmaakbedrijf SFDN

 • Een totale oplossing voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.
 • Eerste 3 maanden proefperiode (maandelijks opzegbaar ).
 • Forse besparing op uw schoonmaakkosten.
 • Materiaal, producten, extra werk inclusief.
 • Maximaal ontzorgd & altijd persoonlijk contact.
 • Een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt.
 • Goede intern opgeleide schoonmaakmedewerkers.
 • Waar nodig geven we onze medewerkers bijscholing.
 • 2 x per jaar evaluatie.
 • Weinig personeel verloop.
 • Jaren ervaring binnen de schoonmaakbranche.
 • Uitgebreide materiaal en product kennis in huis.

Eigenaar

Thierry Ryckaert

Eigenaar / Algemeen / Commercieel & Financieel directeur.

Thierry Ryckaert is geboren met een gave om alles wat onmogelijk lijkt in de schoonmaak, toch af te ronden met een positief eind.

Ook is hij erg kritisch op hygiëne en neemt alle werkzaamheden van de objecten dan ook zeer serieus.

Thierry streeft naar een 0 lijn en zal alles in het werk stellen om klanten meer als tevreden te stellen, zodat een vergeten punt als bijna nihil kan worden ervaren.

Thierry is dan ook de uitgesproken partner om u te ondersteunen in de schoonmaak / facilitaire dienstverlening en vormt samen met zijn medewerkers een sterk team.

Thierry steekt zeker ook de handen uit de mouwen om lekker mee te werken op de objecten.

Zelf geregeld op de objecten werken, maakt dat er directe controle is en waar nodig snel kan worden geschakeld, zodat vergeten details snel worden opgelost.

Thierry is ook naast eigenaar, de speelbal binnen Schoonmaakbedrijf SFDN.

Zo kan Thierry de lollige grappenmaker en gangmaker zijn, maar kan hij ook erg kritisch uitgevoerd werk beoordelen.

Thierry gaat voor kwaliteit en service en maakt hier dan ook geen grapjes over en neemt dan ook alle geleverde klachten hoog op, waar hij al het nodige zal inzetten om dit tot een goed resultaat te brengen.

Thierry2-150x150-1