Lijklucht

Lijklucht is mogelijk giftig en vereist zeer secure schoonmaak

Lijklucht is mogelijk giftig en vereist zeer secure schoonmaak

De gassen en verbindingen die een ontbindend lichaam of kadaver produceert, stoten verschillende soorten stank uit. Je herkent ze als bijvoorbeeld rottend vlees, rotte eieren of kool, mottenballen, uitwerpselen, een penetrante knoflookachtige geur of een combinatie hiervan.

De oorzaak van de stank weghalen heeft eerste prioriteit, gevolgd door onmiddellijke aanpak van schoonmaak en desinfectie. Aarzel niet en bel ons direct: +31115231122

Onze medewerkers dragen de juiste beschermende kleding, veiligheidsbrillen, maskers en eventueel perslucht om stap voor stap te zorgen dat een ruimte vrijkomt van de scherpe en overweldigende lucht.

  1. Belangrijk is dat we de bron van de stank zo snel mogelijk indentificeren en weghalen. Schakel de overheidsinstanties in als het om een overleden persoon gaat.
  2. Het ontbindingsproces van een lichaam zorgt voor lijkvocht en gassen. Afhankelijk van de situatie kan vocht in de vloer trekken en gassen zich hechten aan oppervlaktes in de ruimte. Persoonlijke eigendommen en structuurelementen in de ruimte, zoals vloerbekleding, meubels, raambekleding, etc. verwijderen we als we zeker zijn dat ze niet gespaard kunnen worden. We werken volgens de wettelijke richtlijnen voor biohazard afval.
  3. Alle oppervlaktes worden grondig en zelfs als nodig, meerdere keren gereinigd en gedesinfecteerd.
  4. Het is belangrijk om zelfs de kleinste hoeveelheid bacteriën te verwijderen, omdat deze bijvoorbeeld insecten en ongedierte aantrekken, waardoor er wederom verspreiding kan ontstaan.

Neem nooit het heft in eigen handen als het gaat om Biohazard en Trauma Cleaning.

Onze gespecialiseerde / professionele schoonmakers kunnen ingezet worden na een lijkvinding of ernstig ongeval met veel bloedverlies of andere lichamelijke vloeistoffen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Heb je vragen? wij staan voor je klaar!

Biohazard

Desinfecteren

Trauma

Over ons